Tocanita de telina cu pui

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 27 Ian 2016 | 10711 vizualizari

 

O tocanita cu gust usor dulceag si plina de savoare.  
 

 

INGREDIENTE

  • carne de pui(am folosit 2 pulpe si 1/2 piept)
  • o radacina de telina(cca 600 g)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei gras(am folosit congelat)
  • o lingura pasta de ardei
  • oregano
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • o lingura faina
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de telina cu pui:

Spalam si portionam carnea de pui. Punem uleiul la incins intr-o cratita si rumenim usor carnea.

O scoatem, adaugam ceapa tocata cubulete si o calim. Adaugam morcovul dat pe razatoarea mica apoi ardeiul gras. Le lasam la calit 2-3 minute si adaugam telina curatata spalata si taiata cubulete potrivit de mari.

Continuam calirea legumelor pana acestea se inmoaie putin ,apoi punem carnea de pui si turnam apa (supa) cat sa acopere legumele.

Lasam sa fiarba sub capac la foc mic, aproximativ 30-35 de minute. Spre final adaugam pasta de ardei si punem condimentele dupa gust.

Diluam faina cu putina apa, o amestecam in tocanita si mai lasam sa dea cateva clocote. La sfarsit adaugam patrunjel verde tocat. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de telina cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

31.01.2016, 12:32

Arata foarte bune, cred ca este foarte gustoasa!

Zamfira 1

02.02.2016, 11:40

Xandrinne 1

15.08.2016, 23:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pollo alla cacciatora ( pui vanat )